Loading...
Varilux X серия 2020-05-18T07:44:12+00:00

v_x_series_psd

Уловете всеки детайл от Вашия свят

Varilux X series са най-добрите прогресивни стъкла на Varilux, които ви дават възможност безупречно да улавяте всички детайли на ръка разстояние и по-далеч, с висока прецизност. Ще се насладите на впечатляваща яснота, отлично зрение без прекъсване и плавен преход на погледа между близко и далечно разстояние.

 95percentage_technology1

Източник: Проучване с един център – Eurosyn – Франция (n=42). Потребителите дават оценка от 1 до 10 от „Въобще не съм доволен“ до „Изключително съм доволен“. Удовлетворените потребители са от 7 до 10 (n=19 до 42/42 според дейностите). Потребителите дават оценка за „удовлетвореност при фокусирането“ за изпълнение на няколко задачи наведнъж.

Нов свят, нови изисквания

Днес всичко се е променило – живеем в 24/7 свързан свят, научаваме световните новини на всеки час, изпращаме снимки на любимите хора от другата страна на земното кълбо..
Обществото ни се развива, същото се случва и с нашите зрителни навици. Промениха се стойката ви и начинът, по който гледате обектите близо до вас – повече плъзгате с пръст по смартфона, а след това посягате към чашата с кафе и поглеждате часовника си.

Накратко – всичко, което е наистина важно, се случва близо до вас – на ръка разстояние.

Като отчита днешното ново зрително поведение, екипът от експерти на Varilux предефинира зрителното измерение на близко разстояние, без да се налагат компромиси.

Комбинация от 3 революционни технологии

 

nanoptix-01-black-TM

Nanoptix

Диоптричната промяна при прогресивните стъкла може да предизвика необичайно усещане, което се нарича „плуващ ефект“. Благодарение на технологията Nanoptix, това смущаващо явление се премахва (например, когато слизате по стълби)

synchroneyes-black-TM

Synchroneyes

Взима предвид всяка разлика между двете ви очи (например диоптрите им). Това гарантира комфорт при гледане на всички разстояния и разширява зрителните полета.

xtend_logo_png

Xtend – Революция в дизайна на стъклата

Xtend ви позволява да виждате кристално ясно и да улавяте с висока прецизност всички детайли на ръка разстояние и отвъд. Без главоболие или излишно местене на главата, използвайки едновремено няколко устройства (например лаптопи и смартфони)

easy

Лесно като детска игра. Улавяйте безпроблемно всички детайли.

Ще ви отнеме само няколко минути или най-много един ден, за да се приспособите към вашите нови стъкла Varilux X Series!

Най-добрите оптици работят със стъклата Varilux

Стъклата Varilux изискват редица задълбочени измервания, преди да бъдат монтирани в избраната от вас рамка. Правилното поставяне е ключово за вашето удовлетворение. Стъклата Varilux X series се продават единствено от квалифицирани оптици, които са обучени от екипа на Varilux за гарантиране на най-доброто поставяне.

varilux_x_excl_part

Оптики Varilux®

Varilux® локатор

Намерете своя доверен оптик и се информирайте за всички предимства на лещите Varilux®.
Оптики Varilux®